Diamantslibning

Hos norama Spa og hudpleje på Slotsbryggen får du en ægte diamant hudslibning, med en dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller. Med en diamant hudslibning hos norama får du; et sundere og mere friskt look - en ensartet hud - reduceret pigmentfordringer og ar og mindsket porer.

En forbedring er synlig efter første behandling. Det optimale resultat opnås ved at foretage et kurforløb på 6 behandlinger, med et interval på 7 dages mellemrum. Efterfølgende skal behandlingen vedligeholdes ca. hver 6-8 uge. Diamant hudslibning er en blid behandlingsform og kan bruges på meget sarte hudtyper. Der kan i få tilfælde opstå en let rødmen efter endt behandling, som dog aftager efter få timer. Solbadning frarådes i 21 dage efter behandlingen. HUSK at benytte en høj solfaktor under hele behandlingsforløbet.

HVORFOR VÆLGE DIAMANTSLIBNING

Ved peelingen er det muligt at justere slibehovedet, så det matcher præcis din hudtype. På selve diamantsliberens slibehoved sidder på et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller og stimulere blodcirkulationen. Det giver en forynget hud men giver masser af glød.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

MandagLukket
Tirsdag10.00-17.00
Onsdag10.00-17.00
Torsdag10.00-18.00
Fredag09.00-17.00
Lørdag09.00-13.00
SøndagLukket